vineri, 17 ianuarie 2014

Focus Rent

Focus Rent este locul unde puteti verifica disponibilitatea si rezerva online masina dorita pe baza formularului de comanda. Un consultant Focus Rent va va contacta in cel mai scurt timp pentru a pune la punct toate detaliile inchirierii de masini. Pentru rezervari telefonice si/sau intrebari diverse referitoare la procedura de inchirieri masini Bucuresti va rugam sa ne contactati la numarul de telefon (+4)0735-05-7777.
Oferim servicii de inchirieri masini non stop, in Bucuresti cu livrare imediata si gratuita. Beneficiati acum de avantajele serviciilor noastre.
Va punem la dispozitie, pe langa o flota diversificata de masini, si posibilitatea de a inchiria diverse accesorii precum: portbagaje Thulle, scaune pentru copii sau GPS alaturi de masina. Deasemenea, compania noastra va mai ofera servicii de transfer de la si la Aeroportul Otopeni Henri Coanda, precum si posibilitatea inchirierii de autoturisme cu sofer.
Indiferent ca doriti sa calatoriti in Romania sau in strainatate, pentru afaceri sau in scop turistic, firma noastra va poate oferi tot ceea ce aveti nevoie pentru o calatorie placuta si sigura. Noi garantam calitatea serviciilor de inchirieri masini oferite, datorita standardului ridicat al autovehiculelor ce le detinem, acestea fiind dotate cu ultimele sisteme de siguranta si confort oferite de producator. Tocmai de aceea noi acordam un maxim de importanta intretinerii autovehiculelor.


Focus Rent

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu