vineri, 10 ianuarie 2014

Silueta perfecta pentru nunta

Orice mireasa viseaza ca in ziua nunti sale totul sa fie perfect… de la aranjamente nunti Ploiesti,decoratiuni, aranjamentele florale la meniul comandat restaurantului … muzica … insa este de recunoscut faptul toate mirele isi doresc o silueta perfecta, o conditie buna fizica in ziua nuntii.

Majoritatea apreciaza ca fiind groaznic să găseşti în sfîrşit o rochie care îţi place şi să descoperi că nu te încape iar modificarile ar transforma-o într-o rochie mai putin atragatoare.

Mai jos am pregatiti cativa pasi de urmat, sfaturi pentru o silueta perfecta pentru nunta :

- trebuie sa devii o persoana dinamica, sa cresti numarul de minute de mers pe jos… chiar poti merge pana intr-acolo, incat poti renunta chiar si la urcatul cu liftul… este o solutie buna.

- desfaurati activitati care presupun tonifierea intregului corp si a musculaturii sale, nu numai a unei singure grupe de muschi.

- tineti o dieta echilibrata dupa ce in prealabil ati cerut sfatul medicului.

- evitati consumul băuturilor răcoritoare ce conţin zahăr sau al îngheţatei … acordati o atenţie sporita alcoolului. Acesta aduce cu sine posibilitatea reţinerii lichidelor în corp ceea ce conduce la balonare.


Sustinem Ioana Design, site dedicat aranjamentelor si decoratiuni nunti Ploiesti.



Silueta perfecta pentru nunta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu