sâmbătă, 4 mai 2013

Evacuare moloz Bucuresti

Transport moloz, evacuare moloz Bucuresti prin firma de transport marfa intern si international gata sa raspunda nevoilor dumneavoastra.

Hirica Gecom ofera servicii de mutari, mutari sedii firme, relocari, transport mobila intern si international, efectueaza curse de transport marfa genera in bucureti si in tara.
Hirica Gecom vine in sprijinul dumneavoastra cu o gama variata de servicii , parc auto variat gata sa raspunda nevoilor dvs si personal calificat .
La cererea clientului ne deplasam local in Bucuresti dar si intern si international; efectuam servicii de transport marfa in regim express sau grupaj la cele mai mici preturi de pe piata.
Nu ezitati sa ne contactati, va stam la dispozitie pentru orice la orice zi din saptamana cu sfaturi si solutii optime de mutari mobila . Ne deplasam local dar si in : Alba Iulia, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Bucuresti, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Iasi, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Ialomita, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea,Craiova,Pitesti, Timisoara, Resita, Giurgiu, Cluj,Bacau, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Constanta, Targu Mures, Iasi, Aleaxandria .

mutari locuinte bucuresti

evacuare moloz bucuresti

Evacuare moloz BUcuresti prin firma de profil cu experienta in domeniu


Evacuare moloz Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu